20101128

THE JEPSUKKA SAGA


The Forsythe Saga on kyllä mahtava sarja, mutta en aio tällä hetkellä kirjoittaa siitä. Reilut 120 tuhatta vieraliua blogillani ja kohta 1000 postausta on puolen toista vuoden aikana kerääntynyt ympärilleni. Tähän asti ei ole tullut suurta muutosta blogilla, olen vaan jatkanut samaa mallia ja yrittänyt tuoda esille omaa elämää ja inspiroida ei pelkästään itseeni kuin myös muitakin ja mielestäni tämä on ollut niin hauskaa etten ole pystynyt luopumaan (paitsi se yksi mielensekainen kerta) blogaamisesta. Tällä viikolla on tullut uusia kontakteja ja jännä blogiprojekti alkaa ensi vuonna joten stay tuned (ei sillä ole mitään tekemistä sen indiedaysin kanssa)! Tukholmassa on ollut lumimyrsky eikä tee ollenkaan mieli mennä ulos. Ei tässä muuta. Olen löytänyt Ebayn iloja kuin täällä kotona hipsuillen ja yritän opiskella metodologiaa.

8 comments:

shekerim said...

Kuulostaa jännältä! Innolla odotan ja aion ehdottomasti pysyä mukana ;)

JEPSUKKA said...

Kiva kuulla:)

Anonymous said...

Sun blogi on kyllä paras piristys, ihanaa ettet myy itseäs Indiedaysille :D Oot huippu !!

Anonymous said...

inspiroit just hyvin tollaisenaan! mutta luotan sun tilannetajuun ja makuun ja pysyttelen kuulolla!

Anonymous said...

Moikka jepsukkaiseni!Mulla olisi yksi toive ja sulle postaus idea: olisiko mahdollista, että tekisit toivejoululahjalistat kuvin ja esimerkein sekä miehille että naisille? :)

Anonymous said...

Edelliselle anonyymille: Et varmaan tullut ajatelleeksi, että oikeinkirjoitus ei synny aina luonnostaan, mikäli jotain kieltä ei puhu äidinkielenään. Jos syventyy kirjoittamaan ajatuksen kanssa, niin varmaan käy tekstissään läpi myös kieliopin.. Mutta pikaisessa postauksessa ei välttäättä jaksa perehtyä kirjoitusmuotoihin ja pikkuseikkoihin..

Annettakoon siis äsköinen kommenttisi anteeksi, mutta jatkossa omien aivojen käyttö on erittäin suositeltavaa.

Miksi helvetissä sinun täytyy lukea ja seurata tätä blogia, kun kerran noin ärsyttää? Voit aivan vapaasti etsiä muita sivustoja :)

Eiköhän tekstin sisältö kuitenkin tullut kaikille seväksi, joten älkää vinetkö siellä. Se jos mikä on lapsellista.

Inaria said...

Uu la laa! Taidankin tietaa, mista on kyse ;)

xx

Cara said...

jännää! odotan mielenkiintoisena jatkoa. diggaan sun blogista yli kaiken!!