20101202

JOULULAHJOJA


*
Minulla on klassisia, tunnelmalisia ja kauniita joulahjaehdotuksia. Tietysti subjektiivisia sellaisia. Olen koettanut valita unisex-lahjoja. Tänä vuonna annan mielellään seuraavia:

Absolutely Fabulous DVD-boksi, jos kenellä ei ole mitään sanomista jouluaattona tai jos olotilanne ei ole niin hyvä joulupäivänä niin tämä helpottaa. Promise!
Balmainin krokotiilivyö, überzexy und überexcluziv jah!
HPI:n tupsupipo, kuka voi olla pitämättä siitä turkispallukasta? Ja se turkistupsuhan on niin minimaali ettei sitä voi edes laskea turkiksi, joten voit ilman ongelmaa antaa tätä pipoa vaikkapa vegaanille tai eläinoikeusaktivisukalaiselle.
Sigarreja, papalle jotain muuta kuin solmioita.
Genevan iPodkaiutin, Christmas Night Party Anyone?
Turkiskaulaliina, mieluimmin minkistä.
Vuittonin laukkuja, sukulaisteinit rakastavat sinua seuraavan jouluun asti.
Tuoksukynttilöitä, Cire Trudon tekee aika kivoja sellaisia. Varoitkaa vain että ette anna tällaisia allergikoille (tiedän omasta kokemuksesta!).

4 comments:

Anonymous said...

Kiitos tästä! mahtavaa!!

Cara said...

Muut kivoja mutta toi tupsupipo on kyllä aikas mainstream. noin 90% östermalmin ihmisistä on sellanen, kunnon tupsupipo-expansion siis havaittavissa.

nyc10 said...

im loving the wishlist!

Anonymous said...

"Ja se turkistupsuhan on niin minimaali ettei sitä voi edes laskea turkiksi, joten voit ilman ongelmaa antaa tätä pipoa vaikkapa vegaanille tai eläinoikeusaktivisukalaiselle."

mietin tätä tovin enkä päässyt mihinkään järkevään johtopäätökseen. vitsailetko vai et?